Καθαρισμός βυθού λιμένα Μανδρακίου, από την Aegean Rebreath και την Attica Group, σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο
Τοπικά
18/04/2022

Στον καθαρισμό του βυθού του λιμένα Μανδρακίου, προέβησαν το περασμένο Σάββατο η Aegean Rebreath με την Attica Group, σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο δήμου Κω. Στο σημείο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μπάμπης Ναβροζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή δράση και στην ποσότητα των απορριμμάτων, που ανασύρθηκαν από τα νερά. Η συγκεκριμένη δράση είναι μία προσπάθεια που συνεισφέρει στην προστασία του περιβάλλοντος και ενισχύει την αξία και το αίσθημα του εθελοντισμού.

Παράλληλα με το λιμάνι, γινόταν καθαρισμός και μίας παραλίας στο Ψαλίδι, συλλογή και μελέτη μικροπλαστικών αλλά και  συστηματική καταγραφή των απορριμμάτων από την Aegean Rebreath για στατιστικούς λόγους.

Ο Διονύσης Θεοδωράτος ,Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Attica Group, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, είναι μία προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια ενώ ο πράκτορας της εταιρείας Attica στην Κω Σπύρος Τυρινόπουλος, θέλησε να ευχαριστήσει και τους δύο οργανισμούς για την πολύτιμη αυτή ενέργεια.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ