Στελέχη πολυεθνικών εταιρειών από το Ντουμπάι, επέλεξαν το νησί μας για να κάνουν διακοπές και να παίξουν ποδόσφαιρο στο Παλιό Ανταγόρας!
Τοπικά
17/05/2022

Μια ομάδα επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε επιχειρήσεις στο Ντουμπάι, Αγγλικής καταγωγής οι περισσότεροι , επέλεξαν το νησί μας για να κάνουν τις διακοπές τους αλλά παράλληλα να παίξουν ένα αγώνα ποδοσφαίρου, με τους παλαίμαχους του ΠΑΟΚΩ.

Στο Παλιό Ανταγόρας, τους υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος αθλητισμού Σέβη Βλάχου και ο πρόεδρος ντου ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, μοιράζοντας τους παράλληλα αναμνηστικά του τόπου μας.

Πρόκειται για μία ομάδα φίλων και συναδέλφων, που έπειτα από έρευνα για προορισμούς με οργανωμένες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και βλέποντας το πρόσφατα ανακαινισμένο Παλιό Γήπεδο Ανταγόρας, επέλεξαν ομόφωνα να επισκεφτούν και το νησί μας , έπειτα από τη Ρόδο και τη Σύμη, προκειμένου να θαυμάσουν και από κοντά το ιστορικό γήπεδο αλλά και τις ομορφιές του νησιού μας.

Η παρέα αυτή των 30 περίπου ατόμων, ταξιδεύει με τα ιδιωτικά τους σκάφη και μένουν στη μαρίνα Κω, την οποία πραγματικά θαυμάζουν για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της , τονίζοντας παράλληλα τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι άνθρωποι της αλλά και την ιδιαίτερη φιλοξενία που τους παρέχουν.

Μπορεί να ηττήθηκαν στο ῾χορτάρι῾, όμως ευχαριστήθηκαν τον αγώνα και αργότερα πέρασαν μία όμορφη βραδιά με καλό φαγητό και ελληνική μουσική σε εστιατόριο της πλατείας Διαγόρα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ