Με πολύ κέφι και τραγούδι, η καλοκαιρινή γιορτή του παιδικού σταθμού Αμερικής
Τοπικά
30/06/2022
Σαν παλιό σινεμά η καλοκαιρινή γιορτή!

Τραγούδι, χορός και χαμόγελα πλημμύρισαν την όμορφη αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, με την  εντυπωσιακή γιορτή του δημοτικού παιδικού σταθμού Αμερικής, παρουσία του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, της ειδικής συμβούλου του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας κ.Σταματίας Κανταρζή , γονέων και γιαγιάδων.  

Τα γέλια και η χαρά των παιδιών «χτύπησαν κόκκινο»  όταν σιγοτραγούδησαν και χόρεψαν τραγούδια αγαπημένα από τον ελληνικό κινηματογράφο , δίνοντας στην καλοκαιρινή γιορτή μια χαρούμενη νότα κερδίζοντας πολλά χειροκροτήματα και ζεστά χαμόγελα.

Ευχάριστη έκπληξη της γιορτούλας, η ζωντανή μουσική με γνωστά αγαπημένα τραγούδια, με τους Θανάση Πουλιού στα πλήκτρα και στο τραγούδι, η Βιβή Φυσίκα στο τραγούδι και ο Γιώργος Χατζηδαυϊδ στο μπουζούκι.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ευχαρίστησε την διευθύντρια και τις δασκάλες του παιδικού σταθμού για την όμορφη γιορτή και για όσα προσφέρουν στα παιδιά και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να χειροκροτήσουν τις δασκάλες , τον μαέστρο της φιλαρμονικής Κω Θανάση Πουλιού με τους μουσικούς που χάρισαν μοναδικές στιγμές στην όμορφη γιορτούλα των παιδιών και φυσικά τα παιδιά που χάρισαν μοναδικές στιγμές χαράς!

Ευχήθηκε σε όλους, καλό Καλοκαίρι και μοίρασε μαζί με την διευθύντρια του σταθμού Χαρούλα Κώστογλου βεβαιώσεις αποφοίτησης , ενώ στη συνέχεια, μικροί μεγάλοι, απόλαυσαν παγωτά από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

 
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ