Δημοτικό Συμβούλιο Κω: Εγκρίθηκε η αύξηση της τακτικής επιχορήγησης του ΔΟΠΑΒΣ
Τοπικά
16/07/2022

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η επιχορήγηση του ΔΟΠΑΒΣ Δήμου Κω. 

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Χατζηχριστοφής σε μία σύντομη αλλά εκ βαθέων εισήγηση ζήτησε από το ΔΣ να αφουγκραστεί τις ανάγκες του οργανισμού.

Αναφέρθηκε στους γνωστούς οι τρεις πυλώνες δράσης του ΔΟΠΑΒΣ (Πολιτισμός, Αθλητισμός , Παιδικοί Σταθμοί). Ζήτησε να πουν ναι εξαιτίας των ανατιμήσεων, ναι εξαιτίας των προσλήψεων στους παιδικούς σταθμούς , ναι να έχουν όλα τα γήπεδα απινιδωτές , ναι στον εκσυγχρονισμό του πολιτισμού. Πρόσθεσε πως πρέπει με ομόνοια να γίνει ο ΔΟΠΑΒΣ καλύτερος.

Ο πρόεδρος ζητώντας να ψηφίσει το σώμα την αύξηση επιχορήγησης βάσει της εισήγησης του, ουσιαστικά θέλησε να κάνει κατανοητό πως  ψηφίζουν  στην  στελέχωση των δημοτικών μας γηπέδων σε ανθρώπινο δυναμικό που τόσο πολύ έχουν ανάγκη και λόγω των επιπλέων εγκαταστάσεων , ψηφίζουν σε νέες προσλήψεις για τους παιδικούς μας σταθμούς μέσω ΑΣΕΠ, ψηφίζουν στην αναβάθμιση εξοπλισμού των παιδιών σταθμών του αθλητισμού των φιλαρμονικών μας , απιδινωτές για όλα τα γήπεδα και αθλητικά κέντρα, όργανα γυμναστικής, όργανα φιλαρμονικής, διαδραστικους πίνακες για τους παιδικους μας σταθμούς.

Κλείνοντας τόνισε πως ῾Όλοι μαζί μπορούμε και μόνο έτσι έχει μέλλον ο τόπος μας , το Νησί μας που όλοι αγαπάμε῾.

 

Ρεπορτάζ