Με πολύ κόσμο η «ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ» στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2022 στο Μαστιχάρι
Τοπικά
06/08/2022

Με πολύ κόσμο η καθιερωμένη Γιορτή Καλοκαιριού στο Μαστιχάρι στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων στην αυλή του παλαιού δημοτικού σχολείου, με εκλεκτά τοπικά εδέσματα, λουκουμάδες , ντόπιο κρασί και ζωντανή μουσική.

Την βραδιά άνοιξε,  το μουσικό σχήμα με  την Κατερίνα Μαρούλη στο τραγούδι, στα πλήκτρα ο Γιάννης Βαρκάς και στο  μπουζούκι ο Φώτης Τράκης. Στη συνέχεια το μουσικό σχήμα με τους,  Πέτρου Δημήτρη στο τραγούδι και βιολί, τον  Νίκο Τσατσακλά στο λαούτο, στο βιολί οι,  Ευάγγελος Λαδικος , ο Γιάννης Ζήκας και ο Μανώλης Τσακίρης. Στο τραγούδι  συμμετείχε επίσης  ο  Γιώργος Σκαρπαθιωτάκης.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Φραζής ο οποίος αναφέρθηκε στην εκδήλωση που αποτελεί θεσμό και  ενώνει τους απόδημους Κώους, ανταμώνει τους ντόπιους και αποτελεί την πιο ευχάριστη εκδήλωση που περιμένουν κάθε χρόνο ακόμα και οι επαναλαμβανόμενοι τουρίστες. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ο οποίος ευχήθηκε μια όμορφη βραδιά διασκέδασης σε όλους και έδωσε τα συγχαρητήρια στην κοινότητα που αγκαλιάζει κάθε χρόνο τη συγκεκριμένη εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Το παρόν μεταξύ άλλων, έδωσαν ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Αντιμάχειας Νίκος Φραζής, Πυλίου, Ανάστασης Κεφαλιανος, οι αντιδήμαρχοι, Σέβη Βλάχου, Γεωργία Κασσιώτη, Αλέξανδρος Χρυσοπουλος, Σταμάτης Καμπουράκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Φραγκούλης,  Νίκος Χατζηνικολάου και πλήθος κόσμου, σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά διασκέδασης, χορού και πολύ κεφιού!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ