Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κω και Κάρπαθο
Τοπικά
12/08/2022

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κω και της Καρπάθου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 16,60 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Κρητικά της Κω, για λογαριασμό της επιχείρησης ΤΖΑΝΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ε.Ε. με σκοπό τη χρήση της ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης, μηχανοκίνητων και μη, θαλασσίων μέσων αναψυχής, για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας 24,41 τ.μ., με σκοπό τη χρήση της ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης, μηχανοκίνητων και μη, θαλασσίων μέσων αναψυχής και για εποχιακή χρήση 6 μηνών, στη θαλάσσια περιοχή Πρασονήσι Μενετών Καρπάθου, για λογαριασμό της επιχείρησης MELTEMI SPORTS ACTIVITIES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση των πλωτών εξεδρών για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύνανται να εξυπηρετούν θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

 

tornosnews.gr