Κάλεσμα σε σύσκεψη με εκπαιδευτικούς του Εργατικού Κέντρου Β.Σ.Δ. για την έναρξη λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης.
Τοπικά
08/09/2020

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΣΔ

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καλεί στην τελική σύσκεψη για την έναρξη λειτουργίας τουΛαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, στις 6μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου.

Στόχος του φροντιστηρίου αλληλεγγύης δεν είναι σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε το δημόσιο σχολείο, αλλά να μη στερηθούν τα παιδιά τη βοήθεια επειδή δεν έχουν να πληρώσουν. Να μη λυγίσουν μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια.Με αυτόν τον τρόπο, το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. θέλει να βοηθήσει και έμπρακτα τα παιδιά στο μεγάλο αγώνα που δίνουν κάνοντας πράξη το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Κανένας εκπαιδευτικός να μη μείνει εκτός! Κάνουμε το βήμα και κάνουμε το Λαϊκό Φροντιστήριο δική μας υπόθεση. Ορθώνουμε τείχος αλληλεγγύης γύρω από τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ώστε κανείς να μη μείνει απροστάτευτος απέναντι στην επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας.

Όλοι στην τελικήσύσκεψη για την οργάνωση της λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης! Μαζί έχουμε τη δύναμη να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση που μας στερεί τη ζωή και τη μόρφωση.