Με συγκίνηση ο Αγιασμός του ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟΥ ΚΔΑΠμεΑ για τη σχολική χρονιά 2022-2023
Τοπικά
23/09/2022

Με συγκίνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ο Αγιασμός του Σβουρένειου ΚΔΑΠμεΑ στο αύλειο χώρο του σχολείου, με την παρουσία των μαθητών και των γονέων τους, του εκπαιδευτικού προσωπικού, αρκετών συνδημοτών μας και εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Ναθαναήλ ο οποίος αναφέρθηκε στο ιερό έργο που επιτελείται στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ και Αντιδήμαρχος Ιωάννης Καλούδης δήλωσε υπερήφανος για το ΚΔΑΠ, για το όραμα και τη φιλοσοφία του, ενώ ο  Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς τόνισε τον τεράστιο ρόλο των εκπαιδευτικών αλλά και των γονέων χαρακτηρίζοντας αμφότερους ως ήρωες.

O Έπαρχος κ.Καμπανής ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και τόνισε πως τα παιδιά του σχολείου χρειάζονται φροντίδα και μέριμνα από ολους.

Σημαντική ήταν η προσφορά του Unique beach bar , που έκανε δωρεά την πέργκολα στην αυλή του σχολείου και γενικά βρίσκεται κοντά στους μαθητές του ΚΔΑΠμε Α. Η εκπρόσωπος της επιχείρησης και δικηγόρος Αριάδνη Νούκα, έκανε ιδιαίτερη μνεία και ευχαρίστησε το Δημήτρη Σαράντη και τη Σταματία Κανταρζή οι οποίοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της συγκεκριμένης δωρεάς.

Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν τα λόγια του Διευθυντή του σχολείου Κώστα Χατζηδαϋίδ, ο οποίος αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος για τους συναδέλφους του που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, προς όφελος των παιδιών.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ