Πλήθος κόσμου στον περίπατο ζωής της Καρδάμαινας, είπε Ἄντε γεια στον καρκίνο᾽!
Τοπικά
25/09/2022

Ο καθιερωμένος περίπατος ζωής του συλλόγου ΅Άντε γεια στον καρκίνο ¨, έπειτα από δύο χρόνια περιορισμού λόγω πανδημίας, έγινε και πάλι πράξη, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας και ανθρωπιάς στη διαδρομή 5 χλμ., την οποία με χαρά ακολούθησαν πολλοί περιπατητές.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Αντιπρόεδρος Βούλα Μπατίκα, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την τεράστια συμμετοχή και στήριξη για τη συγκέντρωση ενός μεγάλου ποσού, από την αγορά των κόκκινων T shirts με το λογότυπο ΅Αντε γεια στον καρκίνο¨.

Μικροί, μεγάλοι, Έλληνες , πολλοί επισκέπτες, ακόμα και τετράποδοι φίλοι του συλλόγου , εκκίνησαν από το  ξενοδοχείο του μεγάλου χορηγού της εκδήλωσης Norida Mitsis Hotel, μέχρι και το μουσείο, στο λιμάνι της Καρδάμαινας.

Παρόντες φέτος ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η Αντιδήμαρχοι Σέβη Βλάχου, Γεωργία Κασσιώτη και Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος Σούλα Κασσιώτη, η σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή, ο Πρόεδρος Κοινότητας Καρδάμαινας Νίκος Πόγιας , ο τοπικός σύμβουλος Καρδάμαινας Νικόλαος Χατζηνικολάου και πολλοί συντοπίτες μας με τις οικογένειες τους.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ