Με πολύ κέφι και πλήθος κόσμου η Γιορτή Ψαριού στην Κέφαλο!
Τοπικά
25/09/2022

Το Καμάρι Κεφάλου με....καμάρι υποδέχτηκε ντόπιους και τουρίστες για να δουν από κοντά την παραδοσιακή διαδικασία ψαρέματος, να γευτούν τα τηγανητά ψάρια και να χορέψουν νησιώτικα από την ορχήστρα των Νίκου Παριανού, Αλέκου Κρητικού, Σάκη Πιλάτου και Λευτέρη Ανδρουλή , με τη συνδρομή της Κοινότητας Κεφάλου και του πολιτιστικού συλλόγου Κεφάλου ¨Ο Άγιος Νικόλαος¨. Την εκδήλωση στήριξε και χρηματοδότησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε έδειξε πως πραγματικά αυτή η γιορτή του είχε λείψει και η Αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου, τόνισε χαρακτηριστικά πως με την επιμονή του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, έγινε  και πάλι πράξη.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Αντιπρόεδρος του πολιστικού συλλόγου Κεφάλου Διονυσία Παπαϊωάννου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κρητικός και ο Έπαρχος Ιωάννης Καμπανής.

Παρόντες μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, η περιφερειακή σύμβουλος Ευρυδίκη Νάκη, ο σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Πετρής, η σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή και πλήθος κόσμου, που απόλαυσε μία όμορφη παραδοσιακή γιορτή.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ