Σε κλίμα ενθουσιασμού η ''Λευκή Νύχτα'' στην αγορά της πόλης της Κω με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
Τοπικά
27/09/2022

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κω ''Ο Ερμής'' σε άμεση συνεργασία με το Δήμο Κω

Ιδιαίτερα όμορφη ήταν η ατμόσφαιρα που επικρατούσε χθες στην αγορά της πόλεως Κω λόγω της ‘’Λευκής Νύχτας’’ από τις 18:00 ως τα μεσάνυχτα.

Πρόκειται για ένα αγαπημένο event που επέστρεψε στη ζωή μας μετά από δυο χρόνια περιορισμών που είχε επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Η ''Λευκή Νύχτα'' συνιστά μια μεγάλη γιορτή για τα εμπορικά καταστήματα της Κω και τους καταναλωτές, ντόπιους και ξένους. Πολλά happenings, δυνατή μουσική, ανοιχτά μαγαζιά με φωτινές βιτρίνες δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για αγορές τις οποίες έχουν ανάγκη τα ταμεία των μαγαζιών.

Η χθεσινή ''Λευκή Νύχτα'' πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των φετινών τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος μας για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, σε άμεση συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κω ''Ο Ερμής''.

Από αυτό το μεγάλο πάρτυ του νησιού μας δε θα μπορούσαν να λείπουν ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Νικηταράς και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού, Σέβη Βλάχου. Το δικό της ξεχωριστό παρόν έδωσε και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, Διονυσία Τελλή.

Τον ενθουσιασμό του για το μοναδικό κλίμα που επικρατούσε καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης της ''Λευκής Νύχτας'' στην αγορά της Κω εξέφρασε σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κω ''Ο Ερμής'', Χαράλαμπος Ναβροζίδης. Ο ίδιος, επεσήμανε ότι τα καταστήματα λιανικής της Κω χρειάζονται στήριξη και ο κόσμος χθες τα επισκέφθηκε με χαρά για να επωφεληθεί και από τις ειδικές προσφορές λόγω της ημέρας.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ