Με τον καθιερωμένο αγιασμό, ξεκινά αισιόδοξα η νέα χρονιά στο Λύκειο Ελληνίδων Κω!
Τοπικά
29/09/2022

Αγιασμός των χορευτικών τμημάτων στο Λύκειο Ελληνίδων Κω πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Λυκείου Ελληνίδων Κω επί της Οδού Θεοφράστου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο π. Περικλής Κιάρης παρουσία της προέδρου  του Λυκείου Ελληνίδων Κω  κ. Τέτης Φάκκου, της επίτιμης Προέδρου Α. Κατσίλλη, της γραμματέως του Λυκείου και αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κω Σμαραγδής Παρισίδη, της εφόρου Ειρήνης Τσιβρινή , της αντιπεριφερειάρχη εμπορίου Ευρυδίκη Νάκη, της δασκάλας χορού Αρετής Φράγκου και πολλών παιδιών και γονέων.

Στον χαιρετισμό της η πρόεδρος κ.Φάκκου, ευχήθηκε καλή χρονιά σε παιδιά και μαθητές, με την ευχή, η φετινή χρονιά να είναι περισσότερο δημιουργική κορωνοϊού επιτρέποντος κι επισήμανε στα παιδιά, πως πρέπει να είναι περήφανα που αποτελούν μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κω.

Αμέσως μετά τον Αγιασμό για τη νέα χρονιά, το χορό έσυραν παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων Κω, μαζί με τη δασκάλα τους Αρετή Φράγκου και της αντιπεριφερειάρχη Ευρυδίκη Νάκη η οποία διετέλεσε μέλος του χορευτικού τμήματος του  Λυκείου Ελληνίδων για πολλά χρόνια.

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ