Σε καθαρισμό από ειδικό συνεργείο και πλύσιμο περιοχών του ιστορικού κέντρου της Κω θα προχωρήσει την Δευτέρα, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου
Τοπικά
11/09/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

 Σε καθαρισμό από ειδικό συνεργείο και πλύσιμο περιοχών του ιστορικού κέντρου της Κω θα προχωρήσει την Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας, κατά τις πρωϊνές ώρες, από τις 05.00 τα ξημερώματα.

Οι καθαρισμοί αφορούν στους πεζόδρομους της Πλατείας Αγίας Παρασκευής, στις Πλατείες Ελευθερίας και Καζούλη, στην οδό Αντιναυάρχου Ιωαννίδη, στο τμήμα της οδού Βασ. Παύλου από την συμβολή της με τον οδό Ιπποκράτους έως το λιμάνι και στον πεζόδρομο της Ακτής Κουντουριώτου, στο τετράγωνο του Δημαρχείου.

Οι επαγγελματίες που χρησιμοποιούν κοινόχρηστο χώρο στα καταστήματά τους,  καλούνται να τα συλλέξουν από το βράδυ της Κυριακής, ώστε να μην υποστούν φθορές και να διευκολυνθεί το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας εφιστάτην προσοχή των διερχομένων κατά τη διάρκεια του καθαρισμού λόγω πιθανής ολισθηρότητας.

 

 

Γραφείο Τύπου