48 Ατμοκαθαριστές τελευταίας τεχνολογίας σε όλα τα σχολεία από το Δήμο της Κω
Τοπικά
15/09/2020
48 ατμοκαθαριστές αξίας 6.965 ευρώ , υψίστης τεχνολογίας, θα διαθέσει τις επόμενες ημέρες ο δήμος της Κω στα σχολεία όλου του νησιού, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης απολύμανση σε τάξεις και τουαλέτες μετά από πρωτοβουλία των Σχολικών Επιτροπών. Η προμήθεια τους έγινε μετά από διαγωνισμό. 
Ο πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών, Μάνος Μήτρου υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο kostv πως προτεραιότητα για το δήμο μας,  είναι η προστασία  μαθητών, εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού ενώ σε ότι αφορά στις μάσκες τόνισε πως διατέθηκαν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας , αλλά αυτές που δόθηκαν στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας ήταν υπερβολικά μεγάλες και θα επιστραφούν προς αντικατάσταση τους. Σε ότι αφορά στα παγουρίνια από το υπουργείο Παιδείας, δεν έχει σταλεί κανένα μέχρι στιγμής. Εφόσον σταλούν μέσω της ΚΕΔΕ που έχει αναλάβει την ευθύνη, θα δοθούν και αυτά στα σχολεία της Κω.
Στο kostv μίλησε και ο Ηλίας Παπανικολάου συνεργάτης της karcher ο οποίος υπογράμμισε πως οι συγκεκριμένοι ατμοκαθαριστές είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει, δουλεύει στους 100ο c με νερό της βρύσης και είναι μηχάνημα που σκοτώνει όλα τα μικρόβια. 
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ