Ξεκίνησε το έργο «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Δικαίου» προϋπολογισμού 942 χιλ.ευρώ από πλ.Ευαγγελίστριας μέχρι την πλατεία Ζιάς
Τοπικά
15/11/2022

Ξεκίνησε το έργο «Ασφαλτόστρωση οδών Δ.Ε. Δικαίου» προϋπολογισμού 942 χιλ. ευρώ  που αφορά, στην αποκατάσταση του δρόμου από πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι την πλατεία Ζιας.

Στην έναρξη των εργασιών, παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, μαζί με τους συνεργάτες του, την αντιδήμαρχο Γεωργία Κασσιώτη, τον αντιδήμαρχο Σταμάτη Πη  και τον κοινοτικό σύμβουλο Ιωακείμ Χατζαντώνη, για να δουν από κοντά τις εργασίες  και να συνομιλήσουν με τον υπεύθυνο των ασφαλτικών της εταιρίας 3Κ κ.Οικονόμου, για τις δυσκολίες του έργου , που αφορούν στην αποκατάσταση ενός επικίνδυνου δρόμου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο δήμαρχος επισήμανε την ανάγκη αποκατάστασης του δρόμου για την ασφάλεια των οδηγών, μιας και ο συγκεκριμένος δρόμος έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και επιβαρύνεται με κυκλοφοριακό φόρτο την καλοκαιρινή περίοδο. Πρόκειται για ένα έργο πνοής για την περιοχή και υλοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής. 

Ο υπεύθυνος των ασφαλτικών κ.Οικονόμου, μίλησε για ένα οδόστρωμα κατεσταραμμένο, με κακές κλίσεις, πάμπολλες λακκούβες , οι οποίες θα αποκατασταθούν , ενώ παράλληλα θα γίνει και μικρή διαπλάτυνση του συγκεκριμένου δρόμου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ