Ενδιαφέρουσα η ενημερωτική εκδήλωση της Περιφέρειας Ν.Αιγαίου&της Ε.Γ.Ε Κω, για την έμφυλη βία
Τοπικά
19/11/2022

Ενημερωτική εκδήλωση για την έμφυλη βία, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών , πραγματοποίησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με την Ένωση Γυναικών Ελλάδας -Παράρτημα Κω υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου.

Την εκδήλωση συντόνισαν η Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου Ευριδίκη Νάκη και η Πρόεδρος της ΕΓΕ Μαίρη Φάκκου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κω και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ.

Ομιλητές ήταν , η Ζωή Παγάνα, Υπαστυνόμος 'Β και Μαρία Γκόλφη Ανθυπαστυνόμος του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας 'Β Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, η Γεωργία Ανδρεάνη Κοινωνική Λειτουργός και Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων Δήμου Κω, η Μαρία Κωλλέτη Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω και ο Δρ.Δημήτρης Γερούκαλης Ιατρός-Ψυχίατρος και Επιστημονικός Διευθυντής της Αστικής Εταιρείας ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο π.υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ