Ανεμοστρόβιλος ''χτύπησε'' την περιοχή της Λάμπης προκαλώντας ζημιές
Τοπικά
21/11/2022

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” σήμερα το απόγευμα την περιοχή της Λάμπης προκαλώντας υλικές ζημιές σε κατοικίες και επιχειρήσεις της περιοχής, ενώ σήκωσε στον "αέρα" εκτός από διάφορα αντικείμενα και ένα ολόκληρο αυτοκίνητο (ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα).

Όπως ενημερωθήκαμε από τον ξενοδόχο της περιοχής κ. Μηνά Χατζημιχαήλ, ο ανεμοστρόβιλος ήταν τόσο ισχυρός που ξερίζωσε ένα τεράστιο δέντρο.

«Με ειδοποίησαν – είπε ο κ. Χατζημιχαήλ – οι γείτονες ότι πέρασε κάτι σαν ανεμοστρόβιλος από την περιοχή. Εγώ δεν ήμουν εκεί. Ήρθα λίγο αργότερα για να δω τι έγινε. Ξεριζώθηκε ένα τεράστιο δέντρο, που δεν έπεφτε κάτω ούτε με μπουλντόζα. Μας έριξε την εξωτερική πόρτα του ξενοδοχείου, ενώ όπως μου ανέφερε και άλλος ξενοδόχος της περιοχής, η πισίνα του έχει γεμίσει από πάνελ που τα μετέφερε από άγνωστο σημείο ο ανεμοστρόβιλος. Οι ζημιές έχουν γίνει σε μία μικρή περιορισμένη έκταση, καθώς έκανα μία βόλτα και είδα ότι ο ανεμοστρόβιλος πρέπει να πέρασε μόνο γύρω από την δική μας περιοχή, καθώς δεν βλέπω τίποτα στις γύρω περιοχές»via

Πηγή: vimatisko.gr

 

 

Φωτογραφίες