Σοβαρό θανατηφόρο δυστύχημα στην είσοδο της πόλης στο 2ο χλμ Επαρχιακής οδού Κω χωρίων
Τοπικά
22/01/2023
Δύο οι νεκροί σύμφωνα με τον απολογισμό του σοβαρού δυστυχήματος!

Σοβαρό ατύχημα συνέβη λίγο  πριν τις 17:00 σήμερα στο 2ο χλμ Επαρχιακής οδού Κω χωρίων, όταν ΙΧ  αυτοκίνητο (μάρκας BMW) με κατεύθυνση Κω προς χωριά, εξετράπη της πορείας του  για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και καρφώθηκε στην αυλή σπιτιού, στη στροφή για σούπερ μάρκετ ΑΒ. Στο ατύχημα, δεν υπήρχε  εμπλοκή άλλου μεταφορικού μέσου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Πρόκειται για ένα θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα μια γυναίκα και τον σύζυγό της, ο οποίος δυστυχώς, κατέληξε στο νοσοκομείο Κω. Τα θύματα ήταν ηλικίας 37 και 44 ετών αντίστοιχα.

Από τη πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία , η πολιτική προστασία δήμου Κω και φυσικά η τροχαία της Κω, η οποία διενεργεί ανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κω , Γρηγόρη Μαυρίδη, ανασύρθηκαν τρια άτομα  εκ των οποίων μια νεκρή κοπέλα  ενώ τα άλλα δύο άτομα μετέβησαν  με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κω με σοβαρά τραύματα. Μτά από λίγη ώρα εξέπνευσε ο σύζυγος της αδικοχαμένης κοπέλας

Σύμφωνα με τα στοιχεία του θανατηφόρου δυστυχήματος, πρόκειται για αντρόγυνο (φρεσκο παντρεμένοι) οι οποίοι εργάζονταν  στην Κω. Η κοπέλα έφυγε από τη ζωή ακαριαία και ο σύζυγός της κατέληξε στο νοσοκομείο της Κω.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει τις αισθήσεις του και φέρει πολλαπλά κατάγματα.

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ