Με πολύ κόσμο η χοροεσπερίδα & η κοπή πίτας, των Επαγγελματιών Οδηγών Ταξί, στη Νέα Φαντασία
Τοπικά
27/01/2023

Με πολύ κόσμο και υπέροχη μουσική από το Γιώργο Χαιρέτη και την ορχήστρα του, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και η χοροεσπερίδα των Επαγγελματιών Οδηγών Ταξί του νησιού μας στη Νέα Φαντασία. 

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, ο οποίος ανέφερε πως οι οδηγοί ταξί είναι η πρώτη εντύπωση των επισκεπτών στο νησί και πως κάνουν υπερήφανο το νησί μας με την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Κίνας, ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για τα καλά του λόγια και τόνισε πως οι οδηγοί ταξί, πάντα στέκονται αρωγοί στο έργο της εκκλησίας. 

Το παρών έδωσε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω-Νισύρου Ιωάννης Καμπανής και αρκετοί εκπρόσωποι των τοπικών αρχών καθώς φυσικά και οι επαγγελματίες του κλάδου με τις οικογένειες τους. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η κ.Κούβδου μέλος τομέα οικονομικών της ΝΔ, ενώ αμέσως μετά έγινε μια μικρή επίδειξη Body Building.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις του γραμματέα της ομοσπονδίας ΠΟΕΙΑΤΑ Ελευθέριο Πετράκη, του αναπληρωτή γενικού γραμματέα της ΠΟΕΙΑΤΑ Βασίλη Μαμαγκάκη, του προέδρου ταξί Ρόδου Θεοδόση Καστανίδη, του προγραμματιστή εφαρμογών ταξί Ευάγγελου Αφαντενού και του εκλιπόντος Ιωάννη Πάχου, πρώην αντιπροέδρου ταξί, το οποίο βραβείο παρέλαβε η σύζυγος του.

Έπειτα ο πρόεδρος κ.Κίνας διάβασε το χαιρετισμό του βουλευτή Δωδεκανήσου ΝΔ Ιωάννη Παππά. 

Βίντεο: https://fb.watch/ijWtc5jVEF/

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ