Με μεγάλο ενδιαφέρον η συνάντηση του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εστίασης Κω – Σ.ΕΠ.Ε ΚΩ στην Κεφαλο
Τοπικά
27/02/2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.ΕΠ.Ε Κω  συνεχίζει τις συναντήσεις με τα μέλη του για δια ζώσης ενημερώσεις αναφορικά με τις εξελίξεις στο κλάδο αλλά και για να ενημερωθεί για τα οποία προβλήματα τοπικού χαρακτήρα υπάρχουν.

Η 2η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Κέφαλο στο πολυχώρο «ΜΥΛΟΤΟΠΙ» το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή των επαγγελματιών εστίασης που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Η συζήτηση είχε αντικείμενο τα προβλήματα του χώρου σε τοπικό επίπεδο που αφορούν κυρίως, στον ανταγωνισμό, στην έλλειψη υποδομών στο χωριό, προβλήματα υδροδότησης,  ηλεκτροφωτισμού, διασύνδεσης του χωριού με την παραλία, το οδικό δίκτυο, την έλλειψη οργανωμένης πιάτσας ταξί, περισσότερα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από και προς Κέφαλο, η έλλειψη προσωπικού καθώς και η αναγκη συνεχούς επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των επαγγελματιών.

Ο Γιώργος Βουδούρης, λογιστής, επιχειρηματίας  και π.αντιδήμαρχος Ηρακλειδών, αναφέρθηκε σε όλα τα παραπάνω προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και κάνει την  πρόταση,  η αναπτυξιακή του δήμου της Κω, η «ΚΩ.Α.Ν. Α.Ε.» να χρησιμοποιήσει χρηματοδοτικά εργαλεία που διαθέτει, για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Κεφάλου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ