Πυλί και Καρναβάλι 2023!
Τοπικά
25/02/2023
Ραντεβού με το κέφι και τη διασκέδαση στο Πυλιώτικο καρναβάλι!

Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, το καθιερωμένο Καρναβάλι στο Πυλί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στο Πύλι, σε διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου  Πυλίου «Απελλής» σε συνεργασία με την Κοινότητα Πυλίου και τον ΔΟΠΑΒΣ. Στην παρουσίαση του καρναβαλιού, ο Σαμουράϊ  Γιώργος Πίτσης!

Ξυλοπόδαροι, κλόουν και μασκότ  ανέλαβαν να δημιούργησαν ένα ξέφρενο γλέντι, με πολύ χορό και το παραδοσιακό γαϊτανάκι. Στη μουσική διασκέδαση, ο Τσαμπίκος Καματερός (πλήκτρα), η Καλλιόπη Ξυλουρά (κιθάρα-τραγούδι) & η Έφη Κουλιά(τραγούδι)  οι οποίοι ανέλαβαν να μας  ταξιδέψουν με την μουσική και το τραγούδι τους στους ρυθμούς του καρναβαλιού.

Βασίλισσα του καρναβαλιού, η Ιουλία Καραθωμά! Παρέλαση έκαναν το 1ο και 2ο νηπιαγωγείο Πυλίου ως Μάστερ Σεφ, το δημοτικό σχολείο Πυλίου με στρουμφάκια, λόουν και χελωνονιντζάκια, οι μικροί μπασκετμπολίστες της ΑΕ Δικαίου, ο πολιτιστικός σύλλογος «ΑΠΕΛΛΗΣ» με Δούρειο Ίππο, Λεϊλά,  Γκέισσες, Νεράιδες,χαβανέζες, πειρατικό καράβι και πειρατές,  η ΑΟΠ Πυλίου με τους ποδοσφαιριστές, ο «Θεόκριτος»  με Νεράιδες και Καλικάντζαρους, το «Κως Τέννις  club» με τους Τσιτσιμπάδες, ενώ δεν έλειψε η επικαιρότητα με την Καϊλή να έχει την τιμιτική της.  

Ο Dj Μανώλης Στούππος  ανέλαβε  τους  παραδοσιακούς ρυθμούς λάτιν και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυλίου «Απελλής» παρουσίασε  τα παραδοσιακά έθιμα του τόπου μας, αυτό της  Κοκκάλας και το Λιγκέρι. 

ΔΕΙΤΕΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΔΩ

https://www.youtube.com/live/6AZ3FgqgR6k?feature=share

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ