Τοποθέτηση ασφαλούς δαπέδου από το δήμο της Κω, στο 5ο Νηπιαγωγείο
Τοπικά
03/05/2023
Ο δήμος της Κω, συνεχίζει τις εργασίες συντήρησης στα σχολεία

Με προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, ο δήμος της Κω τοποθέτησε ασφαλή δάπεδα από ειδικό υλικό, προκειμένου τα νήπια να απολαμβάνουν το παιχνίδι στις αυλές των νηπιαγωγείων, με ελάχιστους κινδύνους. Τα συγκεκριμένα δάπεδα τοποθετήθηκαν ήδη στο 5ο νηπιαγωγείο και θα ακολουθήσει το νηπιαγωγείο της Καρδάμαινας,

Στόχος είναι, να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να απολαμβάνουν το παιχνίδι χωρίς κινδύνους επισήμανε ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο μαζί με την αρμόδια αντιδήμαρχο Αναπτυξιακών Έργων-Παιδείας κ. Γεωργία Κασσιώτη καθώς  και τους μηχανικούς των τεχνικών υπηρεσιών για να δουν από κοντά τις εργασίες και να συνομιλήσουν με τον διευθυντή του 5ου δημοτικού. σχολείου .

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο Γεωργία Κασσιώτη,  η εργολαβία που έχει αναλάβει τις  εργασίες συντήρησης , βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με τις ώρες που  βολεύει τη  λειτουργούν των σχολείων , ενώ οι επόμενες εργασίες θα συνεχιστούν , στο νηπιαγωγείο της Καρδάμαινας και στο ειδικό δημοτικό σχολείο στο Πλατάνι.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ