Σε νέο τοπόσημο μετατράπηκε η Πλατεία Ελευθερίας στην Καρδάμαινα, μετά την ανάπλαση από τα εργοτάξια Κω και Αντιμάχειας
Τοπικά
09/05/2023

Η πλατεία Ελευθερίας στην Καρδάμαινα, δε θυμίζει σε τίποτα την παλιά, έπειτα από τις εργασίες ανάπλασης από τα εργοτάξια Κω και Αντιμάχειας, οι οποίες περιελάμβαναν μεταξύ άλλων την τοποθέτηση δύο ελαιοδέντρων και την κατασκευή τεσσάρων ζαρντινιέρων.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, δίνοντας έμφαση στη σημασία της ανακατασκευής της συγκεκριμένης πλατείας αλλά και της διπλανής , πίσω από το ιταλικό κτίριο της παλαιάς αστυνομίας και τονίζοντας παράλληλα πως πλέον η πλατεία της Καρδάμαινας αποτελεί νέο τοπόσημο. Διευκρίνισε πως θέλησαν να μείνουν σε λιτή γραμμή, σκεπτόμενοι την οικονομία και πως εμπιστεύτηκαν τις δυνάμεις τους και τους εργαζόμενους του Δήμου. Θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον τεχνικό του σύμβουλο Πέτρο Πετρή αλλά και το δημοτικό σύμβουλο Νίκο Χατζηνικολάου, για τη συνεχή τους παρουσία και επίβλεψη των εργασιών, μέχρι την ολοκλήρωση τους.

Ευχαριστημένοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής για την αναβάθμιση της ιστορικής αυτής πλατείας του χωριού.

Τη νέα πλατεία της Καρδάμαινας επισκέφτηκε μαζί με το Δήμαρχο, τον κ.Πετρή και τον κ.Χατζηνικολάου ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ