Με ευλάβεια ο Εσπερινός της Πεντηκοστής στην Αγία Τριάδα Αντιμάχειας
Τοπικά
03/06/2023

Με ευλάβεια τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγίας Τριάδας στην Αντιμάχεια, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κω και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ, ο οποίος κήρυξε το Θείο Λόγο για τη χάρη του Αγίου Πνεύματος στον κόσμο, τονίζοντας παράλληλα στην ομιλία του ότι το κακό δε νικιέται με μεγαλύτερο κακό, αλλά μόνο με το καλό.

Ανάμεσα στους πιστούς ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, οι Αντιδήμαρχοι Σταμάτης Καμπουράκης,  Παναγιώτης Αβρίθης, Γιάννης Καλλούδης και Σταμάτης Πης, ο Πρόεδρος Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Χατζηνικολάου,ο επικεφαλής της ΔΑ Γιώργος Κυρίτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ευτέρπη Παπαχρήστου και Αντώνης Κρητικός.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, τα πάντα πρόθυμα μέλη της Αδελφότητας της Αγίας Τριάδας, προσέφεραν σπιτικά εδέσματα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας, που περιελάμβαναν πλιγούρι με λαχανικά, γίγαντες, ντολμαδάκια, κολοκυθανθούς αλλά και λουκουμάδες. Το βράδυ της Κυριακής 4 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο πανηγύρι της Αγίας Τριάδας , όπως επιτάσσει η παράδοση.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ