Μία υπέροχη αποφοίτηση για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω
Τοπικά
14/06/2023

Η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ᾽τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω ήταν μία γιορτή με τραγούδι, χορό και πολλές φωτογραφίες από την πορεία των παιδιών στο δημοτικό σχολείο.

Οι δασκάλες της έκτης, Τόνια Κουλούρα και Λαμπρινή Γκουντούρα, μαζί με τη μουσικό του σχολείου Ιωάννα Αμπατζίδου, ετοίμασαν για τα παιδιά μία ξεχωριστή γιορτή που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη. 

Δάκρυα συγκίνησης όχι μόνο στους γονείς αλλά ιδιαίτερα στους 12χρονους τελειόφοιτους, έφεραν τα κολάζ φωτογραφιών αλλά και τα λόγια των εκπαιδευτικών που άγγιξαν τις τρυφερές καρδιές τους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, χάρισε σε κάθε παιδί ένα όμορφο ξύλινο αναμνηστικό καδράκι , με λόγια με νόημα και με την ημερομηνία επανένωσης στο χώρο του σχολείου, δέκα χρόνια μετά!

Το ιδιαίτερο με τη συγκεκριμένη ΣΤ' τάξη είναι ότι "μπήκε" στο σχολείο μαζί με το διευθυντή Δημήτρη Χασαπλαδάκη και αποχωρεί με τη μετάθεση του , ο οποίος από το Σεπτέμβριο θα είναι διευθυντής στο δημοτικό σχολείο Νισύρου, από όπου και κατάγεται.

Το Σεπτέμβριο , το γυμνάσιο είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα...πρωτάκια και να τα βοηθήσει να κερδίσουν νέα γνώση, νέες εμπειρίες και νέους φίλους.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ