Με επιτυχία το 2o First Lego League Expo Κως
Τοπικά
22/06/2023

Με επιτυχία και ιδιαίτερο ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιουνίου το first Lego League Expo Κως στο κλειστό γυμναστήριο. Φιλοξένησε 22 ομάδες της περιοχής και ήταν μία συνδιοργάνωση της Eduact με το πρότυπο κέντρο πληροφορικής, ρομποτικής, τεχνολογίας και επιστημών Instudies και με το δήμο Κω.

Στόχος της φετινής σεζόν Super-powered είναι οι ομάδες που συμμετείχαν, να ερευνήσουν από πού προέρχεται η ενέργεια και πως διανέμεται, αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται. Ο Αλέξανδρος Καΐσερλης και ο Βασίλης Τάνης, μαζί με τους εθελοντές έκαναν φανταστική δουλειά και αυτό φάνηκε στα χαμόγελα των παιδιών.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου.

Το όμορφο απόγευμα έκλεισε με χορό από τη δασκάλα χορού και ιδιοκτήτρια της σχολής Alegria, Ζαχαρένια Λάμπρου!

Παρόντες ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Έπαρχος Κω -Νισύρου Ιωάννης Καμπανής, η Αντιδήμαρχος Γεωργία Κασσιώτη, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Παιδείας, δια βίου μάθησης και απασχόλησης, Γιάννης Κρητικός, ο διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κω και αντιδήμαρχος Νισύρου, Δημήτρης Χασαπλαδάκης, η Περιφερειακή σύμβουλος Διονυσία Κασσιώτη και η ειδική σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα πρόνοιας Σταματία Κανταρζή.

Φωτογραφίες