Ικανοποιημένη από την ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού η πρόεδρος του Βακούφ - Την Κυριακή η ενημέρωση των πολιτών στο Πλατάνι
Τοπικά
13/10/2020

Αποσαφηνίστηκαν ,οι τεχνικές προδιαγραφές στις μελέτες που αφορούν στα Οθωμανικά Τεμένη στην ευρεία σύσκεψη της περασμένης Τετάρτης στο υπουργείο Πολιτσιμού υπό τον Γενικό Γραμματέα , προκειμένου να αρχίσει η αποκατάσταση τους. Στη σύσκεψη ελέχθησαν οι μελέτες των έργων αποκατάστασης και συμπληρώθηκε όπου χρειάστηκαν αποσαφηνίσεις για  τεχνικά ζητήματα που προέκυψαν. Το παρόν στη σύσκεψη έδωσαν ο δήμαρχος Κω Θ.Νικηταράς κι η πρόεδρος του Βακούφ Ελβάν Κοτζαογλάν.

Η πρόεδρος του Βακούφ ,δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη σύσκεψη στο υπουργείο Πολιτισμού αφού δρομολογήθηκαν οι μελέτες για τα Οθωμανικά Τεμένη. Η κ. Κοτζαογλάν τόνισε πως το τζαμί στο Πλατάνι  θα ξεκινήσουν άμεσα  οι εργασίες αποκατάστασης και θα ολοκληρωθεί σε περίπου 8 μήνες.

Την Κυριακή το απόγευμα έχει προγραμματιστεί από το Βακουφ συνάντηση στην πλατεία Πλατανίου, για να ενημερωθεί ο κόσμος για την πορεία των μελετών και την υλοποίηση τους.

Ρεπορτάζ