Με κοινή επιστολή, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δήμου Κω ζητούν την σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα "ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"
Τοπικά
20/10/2020

                                           ΠΡΟΣ:

         ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ

                                   κ. Πρόεδρε,

Οφείλουμε όλοι να υπηρετούμε τους θεσμούς για τους οποίους έχουμε εκλεγεί, να εξασφαλίζουμε τη δημοκρατική και ουσιαστική λειτουργία τους και ιδιαίτερα του δημοτικού συμβουλίου ως το ανώτατο πολιτικό όργανο του δήμου μας.

Μία καθαρά πολιτική διαδικασία με άμεση αντανάκλαση στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή του νησιού μας.

Δυστυχώς με αφορμή την πανδημία καταστρατηγήσατε, ως δημοτική αρxή, τη δημοκρατική λειτουργία του Δ/Σ, αλλά και των νομικών προσώπων του δήμου μας.

Γεγονός που -κατ επανάληψη - έχουμε επισημάνει με επιστολές μας τόσο προς εσάς όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

 Οφείλουμε όλοι  να συμμετέχουμε ανεμπόδιστα, τηρώντας τους κανονισμούς και υπερασπιζόμενοι τις ιδέες και τις θέσεις των παρατάξεών μας.

 Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι της κοινωνίας του νησιού μας, έχουμε την υποχρέωση να διαφυλάξουμε την ορθή λειτουργία και συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των λοιπών συλλογικών οργάνων του δήμου.

Ως εκ τούτου σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα  το δημοτικό συμβούλιο με βάση το άρθρο 67 παρ.2 του Ν 3852/2010, με τη φυσική παρουσία των δημοτικών συμβούλων, με μοναδικό θέμα: 

  «ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ.»                          

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΙΑΡΗΣ ΜΗΝΑΣ

ΖΕΡΒΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ ΔΑΥΙΔ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΨΥΡΗ ΕΥΤΕΡΠΗ

ΠΑΡΙΣΙΔΗ ΣΜΑΡΑΓΔΗ

ΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ

ΣΙΦΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΡΟΥΦΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΚΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΑΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ

ΜΑΚΡΗ ΚΙΚΗ