Ανοιχτή για το αναγνωστικό κοινό η Ιπποκράτεια Δημοτική Βιβλιοθήκη Κω
Τοπικά
14/09/2023

Ανοιχτή ξανά από σήμερα, για το αναγνωστικό κοινό, η Ιπποκράτεια Δημοτική Βιβλιοθήκη Κω. Το ωράριο λειτουργίας παραμένει το ίδιο, μιας και ο καιρός επιτρέπει την παράταση του θερινού ωραρίου (Πρωί: Δευτέρα με Παρασκευή 09:30-14:30, Σάββατο 10:00-14:00. Απόγευμα: Τετάρτη και Παρασκευή 17:15-20:00).

Ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης, η οποία λειτουργεί στο νησί μας από το 2002, Ντίνος Γιαννάκος, δήλωσε στο kos tv, πως το διάλειμμα αυτό ήταν αναγκαίο για τη σωματική και ψυχική ανάταξη όλων και πως σε όλες τις βιβλιοθήκες υπάρχει η παύση ενός μήνα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες καθαριότητας και συντήρησης του χώρου.

Τόνισε πως η επισκεψιμότητα είναι σε ικανοποιητικό βαθμό και δήλωσε χαρούμενος από το γεγονός πως μεγαλώνει ο αριθμός των μικρών επισκεπτών.

Το κάθε άτομο μπορεί να δανειστεί 2-3 βιβλία για δύο εβδομάδας, με περιθώριο επέκτασης άλλης μίας εβδομάδας.

Ο κ.Γιαννάκος συμπλήρωσε επίσης πως η συνεργασία με το ΔΟΠΑΒΣ είναι αγαστή, υπάρχει συχνή επικοινωνία στην οποία αναφέρονται τα πιθανά προβλήματα της βιβλιοθήκης και ευχαρίστησε τη διοίκηση του για αυτό και για την εμπιστοσύνη που έχει επιδείξει στο πρόσωπο του.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ