Το πεντάλεπτο του υποψήφιου Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά, της Ισχυρής Κω, στο Debate της 02.10.23
Τοπικά
03/10/2023

Τόνισε πως η μικρή ένταση που θα μπορούσε κάποιος να του αποδώσει χθες, δεν ήταν τεχνητή αλλά ήταν μία γνήσια αγωνία, μιας και εκεί δε συγκεντρώθηκαν για να κάνουν μια απλή κουβεντούλα μεταξύ τους, αλλά για να ασχοληθούν με τις ζωές των συμπολιτών μας και το μέλλον του τόπου μας.

Τόνισε αρχικά πως αρχικά, το 2019 που ανέλαβαν η Κως δεν υπήρχε πουθενά στο χάρτη της δημόσιας αναγνώρισης και πως η προηγούμενη δημοτική ήταν ᾽᾽τσακωμένη᾽᾽, με περιφέρεια , κυβέρνηση, φορείς και έπρεπε να αποκατασταθούν οι σχέσεις , πράγμα που έγινε.

Πρόσθεσε πως 4 μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων , ήρθε η πανδημία, μία πρωτόγνωρη κατάσταση στα παγκόσμια πράγματα, τονίζοντας πως όσοι ασκούσαν διοίκηση εκείνον τον καιρό, δε γνώριζαν τι θα αντιμετωπίσουν την επόμενη μέρα.

Ανέφερε πως ήταν ο μόνος δήμος στην Ελλάδα που πήρε γενναίες αποφάσεις, απέναντι στους συμπολίτες του που το είχαν ανάγκη. Αναφέρθηκε στις μάχες που έδωσε η δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια.

Για το Νοσοκομείο, το Κτηματολόγιο, το μεταπτυχιακό, τα Θερμά, το Ναυτικό Όμιλο, τις ασφαλτοστρώσεις, τη μείωση των τελών κατά 50% με αυτή τη μείωση να ισχύει ακόμα... Τόνισε το κλίμα σταθερότητας και εμπιστοσύνης για να γίνει η Κως πιο ισχυρή.

Ρεπορτάζ