Σε εορταστική ατμόσφαιρα, το παζάρι και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Μαστιχάρι
Τοπικά
02/12/2023

Mέσα σ’ ένα όμορφο, ζεστό και γιορτινό κλίμα στο Μαστιχάρι, ξεκίνησαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις στο νησί μας, για τις ημέρες των εορτών με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου .  Ο πρόεδρος της κοινότητας Αντιμάχειας, Νίκος Φραζής ήταν αυτός που καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε υγεία σε όλους, άναψε τα φώτα στο δέντρο, με τη εορταστική ατμόσφαιρα,  να ολοκληρώνεται με βεγγαλικά !

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών, ενώ στο μικρό παζάρι που στήθηκε στο παλιό δημοτικό σχολείο,  οι εκπρόσωποι των σχολικών συγκροτημάτων της περιοχής, έφτιαξαν γλυκίσματα, χειροποίητες κατασκευές και  μετέφεραν τις ευχές τους για καλά Χριστούγεννα.

Το παρών μεταξύ άλλων, έδωσε η  αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου  και ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών, Μάνος Μήτρου.

Η Φιλαρμονική της Ενότητας Ηρακλειδών υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού κ. Νικόλαου Γκαναβούρα έδωσε γιορτινή νότα, με την παρουσία όπως κάθε χρόνο, της χορωδίας ενηλίκων του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Αρίων» και της παιδικής  χορωδίας  του πολιτιστικού συλλόγου Αντιμαχειας  η "πρόοδος" με μαέστρο  τον Αντώνη  Αυγουλα. 

Αμέσως μετά ακολούθησαν παιχνίδια και χοροί, από τον μοναδικό στο είδος του Γιώργο Πετρή - joker, που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ