Δήμος Κω: Με επισημότητα η ορκωμοσία του Δημάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου
Τοπικά
17/12/2023
Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, η τελετή Ορκωμοσίας των νέων αιρετών! 

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών αλλά και απλών πολιτών πραγματοποιήθηκε στον Χειμερινό Ορφέα, η ορκωμοσία του επανεκλεγέντος Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, των Δημοτικών Συμβούλων Κω και των Συμβούλων των Κοινοτήτων, για τη νέα δημοτική περίοδο 2024 – 2028, η οποία ξεκινά από 1η Ιανουαρίου 2024. 

Την ορκωμοσία  του Δημάρχου Κω και όλων των Δημοτικών Συμβούλων τέλεσε σήμερα στην Κω, ο Σεβ. Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κκ.Ναθανήλ, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους : « Άξιοι να διακονείτε αυτόν τον λαό».

Ακολούθησε η ορκωμοσία της κ.Κικής Μακρή  κατά τον τύπο του Πολιτικού Όρκου από τον δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, ενώ στην συνέχεια, οι εκλεγέντες , υπέγραψαν το Πρωτόκολλο ανάληψης της θητείας τους στο δήμο της Κω και στις κοινότητες. 

Ο κ. Νικηταράς  επισήμανε πως η  δημοτική αρχή  θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του δήμου , αναφέρθηκε σε μεγάλα έργα και μελέτες που θα πραγματοποιηθούν  το 2024 και ευχαρίστησε τους συνεργάτες και την οικογένεια του για την αμέριστη στήριξη τους και ευχήθηκε σε όλους , καλά Χριστούγεννα με την υπόσχεση πως το 2024....θα είναι ένα έτος ανάπτυξης για το δήμο της Κω.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ