Με πολύ κέφι η χοροημερίδα της Αναγέννησης Ασφενδιού, στο «Όνειρο» στο Τιγκάκι
Τοπικά
06/01/2024 | 23:59

Ένα ευχάριστο μεσημέρι πέρασαν οι φίλοι της ομάδας της «Αναγέννησης Ασφενδιού», στη χοροημερίδα που διοργάνωσε στο εστιατόριο «Όνειρο» στο Τιγκάκι.

Ο Πρόεδρος κ.Παρασκευαδάκης ευχαρίστησε τους συνοδοιπόρους της Αναγέννησης, τους παίκτες και τους γονείς των ακαδημιών που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας και νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβερής με τη σειρά του, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και κάλεσε στο βήμα το Βουλευτή ΝΔ Δωδεκανήσου  και Κοσμήτορα της Βουλής Βασίλη Υψηλάντη καθώς και το Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά, όπου αμφότεροι έδωσαν ευχές για το νέο έτος.

Παρόντες μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Χατζηθωμά, Σταματία Κανταρζή, Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, η εντεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη, οι τοπικοί σύμβουλοι Κοινότητας Κω Ελένη Τσατσακλά και Παναγιώτης Δημόπουλος και η Πρόεδρος του ΒΑΚΟΥΦ Κω Ελβάν Κοτζαογλάν.

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξαν οι άνθρωποι της Αναγέννησης στο Δήμαρχο, όπου του χάρισαν μία φανέλα της ομάδας με το όνομα του, μιας και ο ίδιος σε νεαρή ηλικία έπαιζε ποδόσφαιρο στο σύλλογο μιας και είναι «κατσουνάς», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε με χιούμορ!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ

Ροή Προγράμματος

Δήμος ΚΩ

Τίτλοι Εφημερίδων