Να ζήσετε Αγγελική και Γιάννη!
Τοπικά
30/01/2024

Πολιτικός γάμος τελέστηκε την περασμένη Παρασκευή 26/1, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για τις γαμήλιες τελετές, που βρίσκεται εντός του κτιρίου που στεγάζει το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κω.

 

Δύο νέοι άνθρωποι από το νησί μας, o Γιάννης και η εκλεκτή της καρδιάς του Αγγελική, επέλεξαν να ενωθούν με τα δεσμά του πολιτικού γάμου πριν από λίγες ημέρες, ανοίγοντας έτσι, ένα νέο κεφάλαιο στην κοινή ζωή τους.

Το νέο ζεύγος που περιμένει σύντομα και το πρώτο του παιδί, έδωσε τον ιερό Όρκο της κοινής πορείας του, ενώπιον της Αντιδημάρχου, στο εμβληματικό δημοτικό κτίριο -του πρώην (ΔΟΤ)-. Για την Δημοτική Αρχή ήταν ο δεύτερος Πολιτικός Γάμος στη νέα της θητεία, ο οποίος τελέστηκε από τη νέα Αντιδήμαρχο Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη Ματίνα, για την οποία ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς για εκείνην ήταν η πρώτη φορά που αναλαμβάνει την τέλεση ενός πολιτικού γάμου.

  

Οι νιόπαντροι καθώς επίσης και οι στενοί συγγενείς και καλεσμένοι τους, ενθουσιάστηκαν από τον χώρο, όπου τελούνται συνήθως τα τελευταία χρόνια οι πολιτικοί γάμοι και έβγαλαν τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες με την οικογένεια, τους κουμπάρους και τη νέα Αντιδήμαρχο.

 

Ενημερωτικά να επισημανθεί ότι, η Αντιδήμαρχος Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, ως αξιωματούχος του Δήμου της Κω, ορίστηκε και επίσημα από τον Δήμαρχο Κω Θ. Νικηταρά, να τελέσει τον πολιτικό γάμο αντ'αυτού και έτσι ανέλαβε καθήκοντα τελετάρχη, τελώντας σύμφωνα με το νόμο που διέπει τους πολιτικούς γάμους, την σύντομη και σεμνή τελετή, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε 10 λεπτά, με την Mατίνα Βουκελάτου - Χριστοδουλίδη μετά το πέρας της τελετής, να εύχεται στο νιόπαντρο ζευγάρι ''Βίον Ανθόσπαρτον'' και μία ευτυχισμένη κοινή ζωή.

 

 

*Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό τον επαγγελματία φωτογράφο Τάσο Σαρηγιάννη και τον βιντεογράφο της τελετής του γάμου Μιχαήλ-Άγγελο Σαρηγιάννη για την παραχώρηση των φωτογραφιών.

Φωτογραφίες