«Γονείς στην Κω μοιράζονται»: Ένας σύλλογος που μοιράζει αγάπη εδώ και 10 χρόνια!
Τοπικά
21/02/2024

Ο «Σύλλογος Γονείς στην Κω μοιράζονται», εδώ και 10 χρόνια μοιράζει απλόχερα αγάπη σε συνανθρώπους μας και οικογένειες που έχουν ανάγκη, με την προσφορά μεταχειρισμένων ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών και άλλων ειδών.

Όπως εξηγεί στην κάμερα του Kos tv η Πρόεδρος Ευγενία Μούρτου, ο σύλλογος αγγίζει οτιδήποτε έχει σχέση με το παιδί και υπάρχει δυσκολία γύρω του ενώ εξήγησε πως η ιδέα δημιουργίας ενός τέτοιου συλλόγου, ξεκίνησε από την ίδια όταν πριν από αρκετό καιρό σε μία προσωπική της δυσκολία, πολλοί άνθρωποι έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθεια τους.

Παράλληλα ενημέρωσε για τη μεγάλη λαχειοφόρο του συλλόγου με τρεις δώρο-επιταγές των 100 ευρώ από σούπερ μάρκετ και μεγάλα καταστήματα οικιακών ειδών και ειδών ένδυσης, η οποία θα «τρέχει» μέχρι το Πάσχα. 

Κάθε Τετάρτη 09:00 - 11:00 και 17:00 - 19:00 είναι το παζάρι μεταχειρισμένων ειδών, στα γραφεία του Συλλόγου στην Οδό Αμερικής 24 (απέναντι από το παλιό «Πάρκο των χρωμάτων»), ενώ ο σύλλογος δέχεται ρούχα για όλους,παιχνίδια, παπούτσια, βιβλία και είδη σπιτιού.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ