Ιδιαίτερα επιτυχημένη η χοροεσπερίδα γιατρών και δικηγόρων στη Νέα Φαντασία!
Τοπικά
24/02/2024

Μια όμορφη βραδιά διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου στη Νέα Φαντασία,  αφού δύο επιστημονικοί κλάδοι,  αυτοί των γιατρών και των δικηγόρων,  έκοψαν από κοινού τη βασιλόπιτα τους!

Η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω Κατερίνα Γαβαλά και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Μανώλης Χατζηάμαλλος καλωσόρισαν εγκάρδια τους συναδέλφους και τους φίλους τους,  ενώ τις βασιλόπιτες ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν η Έπαρχος Κω-Νισύρου Ντίνα Σβύνου καθώς και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ενώ ο κ.Χατζηάμαλλος κάλεσε στο βήμα τον Αλέξανδρο Μενασέ ο οποίος έσωσε τη ζωή ενός ανθρώπου ως δότης μυελού των οστών τονίζοντας τη σημασία του να είναι κάποιος δότης,  ενημερώνονται παράλληλα για μια δράση των Lions Κω ΙΠΠΟΚΡΆΤΗΣ για το συγκεκριμένο θέμα. 

Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τους Κυριάκο Παπούλη,  Ιπποκράτη Πατάκο, Μεχμέτ Τσελεπή, Νικολιό Χατζηνικολάου και Άννα Νικητιάδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Σταματία Κανταρζή,  Κατερίνα Χατζηθωμά,  Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, Κώστας Χόνδρος, Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Αβρίθης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Διονυσία Γιαννούλη, ο Πρόεδρος Κοινότητας Καρδάμαινας Γιώργος Ψύρρης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μανώλης Καζαμίας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Αντώνης Γιαννικουρής.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ