Παράλληλη εθελοντική δράση από την ομάδα του ''Kos We care'' και την Δ. Κοινότητα Κω στην περιοχή των ΚΤΕΛ και στο δημοτικό Parking του Αμπάβρη
Τοπικά
22/03/2024

Με το μότο «Ομορφαίνουμε την κοινότητα μας», ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Σάκης Χατζηπέτρος και το μέλος του Δ.Σ. Μανώλης Μανιάς, προχώρησαν σε μία ακόμη εθελοντική προσπάθεια καλλωπισμού και καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων του νησιού μας.

Σχεδόν καθημερινά άλλωστε, βρίσκονται σε διάφορες γειτονιές της πόλης μας όπου μαζεύουν σκουπίδια και προχωρούν σε χλοοκοπτικές και όχι μόνο κηπουρικές εργασίες!

Την Παρασκευή σε συνεργασία με την επίσης εθελοντική οργάνωση «Kos we care», θα βρεθούν στο πάρκινγκ του Αμπάβρη, προκειμένου να το περιποιηθούν, ενόψει και της νέας τουριστικής σεζόν που ξεκινάει σε δύο μέρες!

Θερμή παράκληση κάνει ο κ. Σάκης Χατζηπέτρος στους επιχειρηματίες, για προσωπική περιποίηση των δικών τους χώρων και παρτεριών,  με έγνοια μόνο το κοινό καλό και τον καλλωπισμό τους, προκειμένου να συνδράμουν όλοι στην προετοιμασία της Κω για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της φετινής σεζόν.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ