Επίσημη έναρξη και Αγιασμός στο ΔΙΙΚ για τον Β' κύκλο του Mεταπτυχιακού προγράμματος Σπουδών στην Κω
Τοπικά
06/04/2024

Παρουσία των εκπροσώπων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και στελεχών του δήμου της Κω τελέστηκε, στις 1:30 το μεσημέρι του Σαββάτου από τον Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ, ο αγιασμός για την επίσημη έναρξη του δεύτερου Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ) «Προηγμένα Συστήματα Διοίκησης», στο διεθνές Ιπποκράτειο ίδρυμα Κω.

Το δεκαπεντάμηνης διάρκειας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, φέτος απαριθμεί 40 φοιτητές, οι οποίοι θα κάνουν διά ζώσης στα μαθήματα, στις εγκαταστάσεις του διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος και όχι στην αίθουσα του υδροβιότοπου, όπου έλαβε χώρα ο σ' κύκλος του Μεταπτυχιακού προγράμματος.

Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της πρυτανείας του ΠΑΔΑ, αντικείμενο του μεταπτυχιακού Προγράμματος αποτελεί η εκπαίδευση Πτυχιούχων σε επιστημονικές μεθόδους προηγμένων συστημάτων διοίκησης και ειδικότερα εκείνων που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών και αυτών που ειδικεύονται στον Ιατρικό Τουρισμό και τον Τουρισμό Ευεξίας.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ