Πρόστιμα σε όσους ρίχνουν ανεξέλεγκτα σκουπίδια και ογκώδη ανακοινώνει ο Δήμος της Κω
Τοπικά
19/04/2024
Οι εικόνες με τα ογκώδη αντικείμενα στις γειτονιές, είναι ανεξέλεγκτες

Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών , οι επισκέπτες κατέφθασαν στο νησί και  οι γειτονιές  βρίθουν από  ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια που εναποθέτονται ανεξέλεγκτα δίπλα σε κάδους απορριμμάτων χωρίς πρώτα  να ενημερώσουν την υπηρεσία Καθαριότητας. Οι εικόνες  μιλούν από μόνες τους.

 Είδη υγιεινής, μπάζα και οικοδομικά κλαδιά, Κλαδιά, στρώματα και έπιπλα!

Αποκαρδιωτικές εικόνες που αποδεικνύουν πως δεν δείχνουμε τον προσήκοντα σεβασμό στις γειτονιές μας και στους  δημόσιους χώρους.

Μετά από συσκέψεις  της υπηρεσίας Καθαριότητας με  στελέχη της υπηρεσίας και φορείς, η  δημοτική αρχή, αποφάσισε την αυστηροποίηση του ελεγκτικού μηχανισμού με περιπολίες της δημοτικής αστυνομίας σε γειτονιές και στο κέντρο της πόλης , καθώς και στην επιβολή προστίμων επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος , Σταμάτης Καμπουράκης.

Οι εικόνες με τα ογκώδη αντικείμενα στις γειτονιές, είναι ανεξέλεγκτες τονίζει η προϊσταμένη της υπηρεσίας Ζέτα Τσιρπανλή, με την επόπτρια  της Υπηρεσίας Καθαριότητας να υπογραμμίζει πως αυτή την ανεξέλεγκτη κατάσταση τη διαχειρίζεται το λιγοστό μόνιμο  προσωπικό, μέχρι να έρθουν οι συμβασιούχοι.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ