Ξεκίνησε το 22ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο ΚΕΒΕ στην Κω
Τοπικά
25/04/2024

Ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου, το 22ο Πανελλήνιο Καρδιολογικό Συνέδριο ΚΕΒΕ στο συνεδριακό κέντρο του Κυπριώτη (Panorama). 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς. Βίντεο με το χαιρετισμό της έστειλε η Έπαρχος Κω-Νισύρου Ντίνα Σβύνου,  ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Μπάμπης Ναβροζίδης "παρευρέθηκε" μέσω του Γραμματέα του Συλλόγου Ποντίων Κω "Ο Ξενιτέας" Θοδωρή Καρακοζίδη, όπου και ανέγνωσε το χαιρετισμό του, μιας και είναι και Πρόεδρος των Ποντίων του νησιού μας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κρητικός,  επίσης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δε μπόρεσε να παρευρεθεί και έστειλε επιστολή όπου και αναγνώσθηκε. 

Στο βήμα ανέβηκαν επίσης,  ο Ταξίαρχος της 80ΑΔΤΕ Παύλος Ανδρικόπουλος,  ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ του νοσοκομείου Ηλίας Χρυσόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω Μακρίνα Τσουλφά και  ο γνωστός καρδιολόγος Δ. Κόκκινος ο οποίος πραγματοποίησε και μια εξαιρετική διάλεξη για την αορτή, ενώ οι πρώτοι χαιρετισμοί και ευχαριστίες έγιναν από τους Ιωάννη Ζαρίφη, Πρόεδρο του συνεδρίου και ΚΕΒΕ και Γεώργιο Μπομπότη π.Πρόεδρο ΚΕΒΕ.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το Λύκειο Ελληνίδων Παράρτημα Κω και το Σύλλογο Ποντίων Κω "Ο Ξενιτέας".

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ