Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον ΣΕΜΜΕΚ - Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ.
Τοπικά
26/04/2024

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΣΕΜΜΕΚ  για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., με τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των εργαζομένων στα τοπικά ΜΜΕ της Κω.

 Οι εκλογές για την εκπροσώπηση των εργαζομένων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νησιού μας  πραγματοποιήθηκαν σε άριστο κλίμα με την συμμετοχή των περισσότερων εργαζομένων τεχνικών και δημοσιογράφων.

Σε μία απολύτως αδιάβλητη διαδικασία μέσω της οποίας εξελέγησαν οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων των ΜΜΕ συμμετείχαν συνολικά 19 συνάδελφοι.

Πριν από το άνοιγμα της κάλπης πραγματοποιήθηκε αρχικά η Γενική Συνέλευση παρουσία όλων των συμμετεχόντων συναδέλφων που έδωσαν το παρόν και στις εκλογές του συνδέσμου εν συνεχεία.

 Στις εκλογές ανεδείχθη πρώτη σε ψήφους η δημοσιογράφος Μαρία Πολίτου, ενώ εκλέγονται επίσης στο ΔΣ το οποίο και συμπληρώνουν βάσει ψήφων οι ακόλουθοι: Πόπη Δανελάκη, Στάθης Πιτσης, Μάριος Παπαδημητρίου, Γιώργος Πιτσης, Μανώλης Οικονόμου, ως τακτικά μέλη στο 5μελες Διοικητικό συμβούλιο και ως αναπληρωματικα μέλη η Άννα Σαρηγιάννη και η Χαρίκλεια Χριστοφή.

Φωτογραφίες