Βαίνουν προς ολοκλήρωση οι ασφαλτοστρώσεις τμήματος του οδικού δικτύου στην Πόλη της Κω
Τοπικά
14/05/2024

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Πόλη της Κω, πραγματοποιούνται σήμερα Τρίτη 14 Μαϊου στις οδούς: ΦαιναρέτηςΧάλκωνοςΕπιχάρμου & Αρσενίου.

Οι προαναφερόμενοι οδοί παρέμειναν περιστασιακά κλειστοί μέχρι την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών. Όπως επισήμανε ο Αντιδήμαρχος Αλ. Χρυσόπουλος, πρόκειται για προγραμματισμένες εργασίες ασφαλτόστρωσης στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδών στην ΔΕ Κω».

Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος ζήτησε κατανόηση από τους οδηγούς που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο καθώς καλούνται να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευση τους από την περιοχή εκτέλεσης των εργασιών, για την ασφαλή μετακίνηση τους, και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, για να αποφευχθούν φαινόμενα κυκλοφοριακής συμφόρησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του δημοτικού οδικού δικτύου και σε άλλους δρόμους της πόλεως Κω, παρά το γεγονός ότι έχει αυξηθεί η κίνηση στους δρόμους λόγω της τουριστικής σεζόν. Ο Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών μαζί με τον Αντιδήμαρχο εργοταξίων και καθημερινότητας επέβλεψαν τις εργασίες φρεζαρίσματος, καθώς παρά την υπέρβαση του χρονοδιαγράμματος από πλευράς της αναδόχου εταιρείας οι ασφαλτοστρώσεις βαίνουν προς ολοκλήρωση και όπως επισήμανε ο κ. Χρυσόπουλος οι εν λόγω παρεμβάσεις κρίνεται απαραίτητο να υλοποιηθούν, παρά το γεγονός ότι εν τέλει αναμένεται να κριθεί έκπτωτος ο εργολάβος στον οποίο ανετέθη η συντήρηση τμήματος του οδικού δικτύου της πόλης.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ