Συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και τα βραβεία στην Νορβηγία, ο συμπατριώτης μας σεφ Αντώνης Γιοντζής με την αλυσίδα που έχει δημιουργήσει, τα τελευταία τέσσερα χρόνια τα “Mama Greek Kitchen”, με συνταγές της μητέρας του και τη χρήση ελληνικών προϊόντων.
Ο Αντώνης έχει κερδίσει πολλά βραβεία, αυτό του καλύτερου φαγητού – του καλύτερου service και του βραβείου zero waste ενώ συμμετέχει σε γαστρονομικούς διαγωνισμούς στην Νορβηγία.
Αν και δεν είναι Κώος, έχει μεγαλώσει στο νησί μας το οποίο υπεραγαπά και επισκέπτεται αρκετές φορές και μάλιστα χρησιμοποιεί αρκετά ντόπια προϊόντα, όπως το ντοματάκι γλυκό και τα μπαχαρικά.
Ρεπορτάζ