Πλήθος κόσμου στο πάρτυ της Φιλαρμονικής Κώων «Π.Τσακανιάς», στο «Ammos» και προσφορά εννέα νέων οργάνων στον σύλλογο!
Τοπικά
30/08/2025 | 21:29
Ίδρυση δύο νέων τμημάτων ανακοίνωσε η Φιλαρμονική Κώων.  Παιδική χορωδία  και Ορχήστρα Σαξοφώνων

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μουσικό πάρτι που διοργάνωσε η Φιλαρμονική Κώων «Παναγιώτης Τσακανιάς» το Σάββατο, 30 Αυγούστου, στο Ammos Beach Bar. Η εκδήλωση, με στόχο τη συγκέντρωση εσόδων για την αγορά μουσικών οργάνων και στολών, συγκέντρωσε πλήθος συμπολιτών μας. Στην εξαιρετική παρουσίαση της εκδήλωσης η δημοσιογράφος του έκφραση 97 Άννα Σαρηγιάννη.

Η βραδιά περιλάμβανε ζωντανή μουσική από τη Φιλαρμονική, τους Hoodiz, τους «Μουσικούς Δωματίου» και καλεσμένους καλλιτέχνες, όπως ο Μανόλης Θαλασσινός, η Μαρία, ο Θανάσης, ο Δημήτρης Γερογιάννης και ο Λευτέρης Πουλιού. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ανακοινώθηκαν σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον της Φιλαρμονικής. Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Λευτέρης Πολιού, ανακοίνωσε την ίδρυση δύο νέων τμημάτων:

  • Παιδική χορωδία : Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, με τα μαθήματα να ξεκινούν με τη νέα χρονιά.

  • Ορχήστρα Σαξοφώνων: Ένα νέο μουσικό σχήμα που θα εμπλουτίσει τις δράσεις της Φιλαρμονικής.

Την προσπάθεια στήριξαν έμπρακτα επαγγελματίες του νησιού, προσφέροντας ως δωρεά εννέα μουσικά όργανα. Η γενναιόδωρη αυτή κίνηση, σε συνδυασμό με την επιτυχία της εκδήλωσης, δίνει ώθηση στους στόχους της Φιλαρμονικής για περαιτέρω ανάπτυξη και προσφορά στην τοπική κοινωνία.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ

Ροή Προγράμματος

Δήμος ΚΩ

Τίτλοι Εφημερίδων