Με επτά θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδριάζει το ΔΣ της Μαρίνας (Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ)
Τοπικά
02/03/2021

Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω» (Μ.Α.Ε.Ε.Τ.Λ.Κ), σύμφωνα με το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών εμφάνισης Κορωνοιού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του» (Αριθμός εγκυκλίου:426, ΑΠ: 77233/13-11-2020), στην τακτική συνεδρίαση μέσω e-mail που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03/03/2021 και ώρα 13:00μ.μ, με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για παράταση του έργου «Σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών Ελαιοχρωματισμού και εργασιών συντήρησης κτιρίων μετά υλικών στις εγκαταστάσεις της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω».

2. Λήψη απόφασης για παράταση του έργου «Σύμβαση προμήθειας και εγκατάστασης αντλιών θερμότητας στις εγκαταστάσεις της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω».

3. Λήψη απόφασης για παράταση του έργου «Σύμβαση για την προμήθεια επένδυσης περίφραξης επισκευαστικής ζώνης της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω».

4. Λήψη απόφασης για παράταση του έργου «Σύμβαση που αφορά στην Πρόσληψη Μηχανικού για την έκδοση Οικοδομικής άδειας αναμόρφωσης του πρώην εστιατορίου «Ολύμπια» της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Τουριστικού Λιμένα Κω»

5. Λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού.

6. Λήψη απόφασης για ανανέωση πάγιας προκαταβολής

7. Λοιπά Θέματα.

Με εκτίμηση,

Πασσανικολάκης Γεώργιος Πρόεδρος Δ.Σ.