Μεγάλη Θλιψη! Έφυγε από την ζωή ο Πρόεδρος του ΚΑΟ Φιλίνος Βασίλης Χατζηπαυλής
Τοπικά
06/04/2021

Φτωχότερη είναι από απόψε το βράδυ η κοινωνία της Κω και ειδικότερα ο χώρος του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο νησί μας, από την στιγμή που έγινε γνωστός ο πρόωρος χαμός του Προέδρου του Κωακού Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος», και Προέδρου του Συλλόγου καθηγητών φυσικής αγωγής, Βασίλη Χατζηπαυλή ο οποίος και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο την οποία και πάλεψε σθεναρά και με γενναιότητα. Έχασε όμως δυστυχώς την άνιση μάχη την οποία έδινε όλον αυτό τον καιρό και δυστυχώς σήμερα το απόγευμα αισθανόμενος μια αδιαθεσία μετέβη στο Νοσοκομείο όπου υπέστη ανακοπή και κατέληξε μετά από λίγο. 

Κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένεια, του στους συγγενείς και στους οικείους του.

 

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου:

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του αγαπητού μας συναδέλφου Βασίλη Χατζηπαυλή . Ο Βασίλης, καθηγητής φυσικής αγωγής στο 1ο Γυμνάσιο Κω, με ενεργή δραστηριότητα επί σειρά ετών στο χώρο του αθλητισμού, του συνδικαλισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πρόεδρος του Συλλόγου καθηγητών φυσικής αγωγής Κω -  Νισύρου και του Αθλητικού Ομίλου «Φιλίνος», υπήρξε για όλους μας ένας εξαίρετος συνάδελφος και παράδειγμα προς μίμηση. Έδωσε με γενναιότητα τα τελευταία χρόνια σκληρή μάχη με σοβαρή ασθένεια, χωρίς να πάψει στιγμή την ενασχόληση του με τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τα κοινά του νησιού της Κω, πάντα μπροστάρης σε όλα τα ζητήματα. Εκφράζουμε τα πιο  θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και τους φίλους του Βασίλη.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    

Σ. ΚΡΙΑΡΑΣ                                                                     

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α. ΔΑΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ

 

 

Θέμα: ΚΑΛΟ ΤΑΞΊΔΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΕ ΜΑΣ ΠΡΌΕΔΡΕ ΒΑΣΊΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας πρόεδρε. 

Ήσουν ο μακροβιότερος πρόεδρος συλλόγου στο νησί και ανέπτυξες τα αθλήματα του συλλόγου σου για 1η φορά στο νησί μας. Γυναικείο ποδόσφαιρο, σκάκι, μπόουλινγκ αλλά ανέπτυξες και το στιβο και τη ποδηλασία. Ήσουν πάντα δίπλα μας και στήριζες με τις ιδέες σου όλα τα τμήματα. Ως έμπειρος εκπαιδευτικός και γυμναστής ήσουν υπόδειγμα και φάρος για μας. Οι δυσκολίες της ζωής ποτέ δεν σε λύγισαν και πάντα ήσουν νικητής και τα αντιμετώπιζες όλα με χαμόγελο. Έως σήμερα στις 16:00 που σε πρόδωσε η καρδιά σου. Θα μας λείψεις πολύ, αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εκ του ΔΣ του συλλόγου σου...

 

Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κω


Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε να σας συλλυπηθούμε για την
απώλεια του εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινότητας του νησιού μας
Βασίλη Χατζηπαυλή με την τεραστια προσφορά στα κοινά και τον
αθλητισμό!Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους του ΠΑΟΚ ΚΩ:


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΠΙΚΙΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

 

 

Σύλλογος Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής

Επαρχίας Κω - Νισύρου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογος πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής Κω-Νισύρου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας Προέδρου, συναδέλφου και φίλου ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε μερικές λέξεις να εκφράσουμε όλα εκείνα που μοιραστήκαμε, βιώσαμε, λειτουργήσαμε μαζί με τον Πρόεδρό μας.

Δίχως να έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει ότι αύριο στην ΚΩ ο ΒΑΣΙΛΗΣ δε θα είναι συνομιλητής μας, νοιώθουμε συγκλονισμένοι από τη δυσάρεστη αυτή είδηση του θανάτου του.

Οι αναμνήσεις μας μαζί του θα μας συντροφεύουν έως τη στιγμή που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί εκεί ψηλά, δίπλα του 

Η αγάπη του για το χώρο της φυσικής αγωγής και το διαχρονικό έργο του από ποικίλους ρόλους για την άθληση, θα αποτελούν για όλους μας παράδειγμα  προς μίμηση.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ζει στις καρδιές μας, στο μυαλό μας, στις σκέψεις μας και είμαστε σίγουροι ότι πάντα θα μας βλέπει, σε όλα τα διοικητικά συμβούλια και τις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας, για να μας κατευθύνει στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής ΚΩ.

Ελαφρύ να είναι το χώμα τηςφιλόξενης ΚΩΑΚΗΣ γης που θα τον σκεπάσει.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Ο Αντιπρόεδρος          Η Γεν. Γραμματέας

 

 

 

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

‘’ Η ΚΩΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ.  ”

 

   Ο κ.Γιώργος Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“ Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς ένα φίλο, συναγωνιστή και ενεργό πολίτη με τον οποίο σε συνέδεαν κοινές προσπάθειες και αγώνας για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Με το Βασίλη Χατζηπαυλή είχαμε  κοινή μακρά πορεία τόσο στην πολιτική ζωή, μέσα από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ  και την κοινή προσπάθεια μας στην αυτοδιοίκηση, όσο και στην προσωπική μας ζωή με άδολη φιλία και κοινούς προβληματισμούς.

Ενεργός πολίτης, με θέσεις και προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του νησιού και της Πατρίδας διέθετε πάντα τον εαυτό του χωρίς προσωπικές υστεροβουλίες ή ανταλλάγματα, πιστός σε όσα η οικογένεια του τον δίδαξε, την αξιοπρέπεια δηλαδή και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Με το δικό του σεμνό τρόπο και πάντα με σεβασμό στην αντίθετη άποψη, κατέθετε τις καινοτόμες προτάσεις του και πάλευε γι’ αυτές είτε στο χώρο του αθλητισμού που υπηρέτησε με αγάπη και πίστη, είτε στα θέματα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Με τίμησε με τη φιλία του και η παρουσία του δίπλα μου όλα τα χρόνια ήταν τιμή για μένα.

Η Κως έχασε ένα δραστήριο και καλό πολίτη, η οικογένεια του έχασε τον γιο, τον αδελφό, τον πατέρα και εγώ προσωπικά έχασα ένα καλό φίλο.

Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένεια του, και η διαβεβαίωση μας στο φίλο και συναγωνιστή Βασίλη είναι πως δε θα πάψουμε να παλεύουμε για όλα όσα μαζί ονειρευτήκαμε.’’

 

 

 1ο Ιπποκρατείου Γυμνασίου Κω 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Ο Διευθυντής και ο  Σύλλογος Διδασκόντων του 1ΟΥΙπποκρατείου Γυμνασίου Κω  εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αγαπητού συναδέλφουΧατζηπαυλή Βασίλη.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου συναδέλφου μας Βασίλη Χατζηπαυλή.

Από σήμερα, ο Σύλλογος του 1ου Γυμνασίου  έγινε φτωχότερος. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ,ο Βασίλης μας ,έφυγε ξαφνικά από κοντά μας.Αποχαιρετούμε  έναν φίλο, έναν συνάδελφο, που υπηρέτησε την εκπαίδευση με ήθος και με  απόλυτη συναίσθηση καθήκοντος. Εκφράζουμε τη βαθιά μας  θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.

Βασίλη, ας αναπαυθεί η ψυχή σου, Καλόν Παράδεισο!

 

 

 

 

Ρεπορτάζ