Το ''Ι LOVE KOS'' το νέο promo που θα ''ταξιδέψει'' την Κω στα social media
Τοπικά
08/05/2021

Μετά τα έξυπνα παγκάκια, τις οικολογικές κόκκινες καρδιές για την ανακύκλωση καπακιών, που κοσμούν το λιμάνι Μανδρακίου, σειρά είχε το promo «Ι LOVE KOS» , που υπόσχεται να «ταξιδέψει» την Κω, μέσα από τα social media, μετά την πρωτοβουλία του Λιμενικού ταμείου Κω, Την ιδέα έδωσε ο βραβευμένος φωτογράφος της Κω Γιώργος Παπαποστόλου, στον αντιπρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Κω Μ.Ναβροζίδη. 

 Το «I LOVE KOS» είναι μια κατασκευή μεταλλική , ύψους 2 μέτρων και πλάτος 7 μέτρων, η οποία φωταγωγείται και αποτελεί μια χαρακτηριστική φωτογραφία που κάθε επισκέπτης αλλά και οι  μόνιμοι κάτοικοι , θα θέλουν να έχουν στο φωτογραφικό τους αρχείο, αφού βρίσκεται στο πανέμορφο λιμάνι Μανδρακίου που αποτελεί σημείο έλξης για πολλά κλικ..

Στην σημερινή αποκάλυψη του " I LOVE KOS" βρέθηκε κι ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, μαζί με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Κω. Αυτό που λέει η ψυχή μας, η καρδιά μας, το λέμε και δημόσια και το μεταλαμπαδεύουμε σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα είναι οι πρεσβευτές της Κω , τόνισε ο δήμαρχος Κω, επισημαίνοντας πως κάθε λιθαράκι που βάζουμε, δίνει υπεραξία στην τοπική οικονομία. Ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στο κ.Χόνδρο και στον κ.Ναβροζίδη για τις καινοτόμες δράσεις του Λιμενικού Ταμείου.

Ο πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Κώστας Χόνδρος, τόνισε πως το μήνυμα του «I LOVE KOS»  θα επικοινωνήσει μέσα από τους χρήστες του διαδικτύου και θα προσεγγίσουμε πολύ κόσμο  . Ο κ. Χόνδρος επισήμανε πως η δράση αυτή αποτελεί  περηφάνια για τους Κώους και θα αποτελέσει ευχαρίστηση για το δήμο, να την αγκαλιάσει ο κόσμος.

Ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου «έκλεψε» τη φράση του δημάρχου και τόνισε πως αυτό που λέει η ψυχή και η καρδιά μας,  θα γίνει hastag γιατί η Κως αξίζει  τέτοιες δράσεις  και  μπορεί να φέρει αποτελέσματα προς όφελος του νησιού μας. Ο κ. Ναβροζίδης επισήμανε πως το Λιμενικό ταμείο συμβαδίζει με τις εξελίξεις της  εποχής  με καινοτόμες δράσεις.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ