Έκτάκτη Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κώων Μουσουλμάνων ''Η Αδελφότης'' στις 12/7/21
Τοπικά
05/07/2021

Κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Συλλόγου «Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Η Αδελφότης Κώων Μουσουλμάνων» που εδρεύει στην Κω και ελήφθη ομόφωνα στην από 6/6/2021 έκτακτη συνεδρίαση του, καλούνται τα μέλη του συλλόγου, την 12η Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00, με μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, την συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση του καταστατικού του συλλόγου.

Επειδή το θέμα της Γ.Σ. αφορά στην τροποποίηση του καταστατικού σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 18 και 19 του καταστατικού του Συλλόγου μας, για την ύπαρξη απαρτίας στη Γ.Σ., θα πρέπει να παρίστανται σε αυτή το 1/3 και ένα των ταμειακώς εντάξει μελών.

Το Δ.Σ. έχει λάβει τα αναγκαία μέτρα στο πλαίσιο της πρόληψης για τη διασπορά του covid 19 για τη διεξαγωγή της Γ.Σ. Στον χώρο θα υπάρχουν αντισηπτικά και θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Γ.Σ. θα λάβει χώρα σε οχτώ ημέρες από την πρώτη, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

Κως 2/7/21

Ο Πρόεδρος Καδρή Μεμίς

Η Γραμματέας Φατμά Χατζηχαλήλ