Το ΚΔΑΠ ''Imagine'' συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ ''Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής'' 2020-2021
Τοπικά
21/07/2021

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Κω, ‘’Imagine’’, είναι ένας ιδανικός χώρος για να περνούν τα παιδιά ευχάριστα και παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο τους, χειμώνα και καλοκαίρι.

Οι ιδιοκτήτες κι υπεύθυνοι προγραμμάτων του κέντρου, Βασιλική Σαϊτη και Γιάννης Σβύνος, υποδέχτηκαν στον επαγγελματικό τους χώρο την κάμερα του Kos Tv, και μίλησαν για τις δράσεις τους αλλά και τους στόχους τους.

Οι ίδιοι, ανακοινώνουν ότι από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στο χώρο τους,  θα παρέχονται υπηρεσίες μελέτης μαθημάτων όπου τα παιδιά θα μπορούν να προετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα στο σχολείο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το  ΚΔΑΠ ' ’Imagine’’ συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ ‘’Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής’’ 2020-2021, δίνοντας τη δυνατότητα σε παιδιά να συμμετέχουν δωρεάν στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο www.eetaa.gr μέχρι τις 3 Αυγούστου για να διεκδικήσουν το απαιτούμενο voucher.

Οι ιδιοκτήτες του κέντρου τονίζουν ότι σε όλους τους χώρους πραγματοποιούνται πολύ συχνές απολυμάνσεις ενώ τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Η Βασιλική και ο Γιάννης, επίσης, ενημερώνουν ότι το τελευταίο Σ/Κ του Αυγούστου, θα λάβει χώρα εκδήλωση, στην οποία οι γονείς των παιδιών του ΚΔΑΠ ''Imagine'', θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το έργο και την πρόοδό τους καθώς θα παρουσιαστούν δικές τους μοναδικές δημιουργίες. 

                                                                              

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ