Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω με σύνθημα ''Δωρεάν & Δημόσια Υγεία''
Τοπικά
05/08/2021

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη σοβαρή υποστελέχωση και για τα ελλιπή μέτρα προστασίας έναντι του Covid

Κινητοποίηση πραγματοποίησε  σήμερα στις 10:00, ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Κω, στην είσοδο του κτιρίου, διαμαρτυρόμενος για την νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, με τη σοβαρή υποστελέχωση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και με τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Κω βρίσκονται το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ και η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Β. Δωδεκανήσου, υποστηρίζοντας σε απόλυτο βαθμό, την κάλυψη όλων των οργανικών κενών στο νοσοκομείο και στα ΚΥ του νησιού μας, με μόνιμες προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων, με μοναδικό σκοπό την προστασία της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κω, Γαρυφαλλιά Καρανάσιου, επεσήμανε ότι πέραν των πολλών προβλημάτων που ταλανίζουν το Γενικό Νοσοκομείο αλλά και το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας  , δεν λαμβάνονται ούτε τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία των υπαλλήλων από τον κορωνοϊό. 

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με πορεία των διαδηλωτών στο κέντρο της πόλης της Κω, την οποία ακολούθησε κι ένας μικρός αριθμός συμπολιτών μας.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ